Ons team!

Wij zij trots op ons team! We zien het als een verantwoordelijkheid om zoveel mogelijk mensen met uiteenlopende achtergronden te integreren in het “Metzler-Team.” Openheid, ambitie en gedrevenheid zijn de kernwaarden in ons team. We maken met passie onze producten en staan altijd klaar voor onze klanten. We zijn er trots op dat onze producten tot ver buiten Oostenrijk gekocht worden door trouwe en tevreden klanten.

 

Ingo Metzler

Hij is ervoor verantwoordelijk dat de moeilijke weg van koe of geit tot eindproduct zonder fouten en soepel verloopt.

 

Melitta Metzler

Melitta werkt in de melk- en molke verwerking en zorgt er voor dat alle bezoekers van het bedrijf gastronomisch kunnen genieten van het culinaire kaasbuffet.

 

Lydia Metzler

Zij is overal daar “waar nood aan de man is” of het nu is in de stal bij de dieren of bij het maken van kaas of het etiketteren van eindproducten.

 

Magdalena en Manuel

Manuel Metzler studeerde in 2007 af als molke vakman met uitstekende cijfers. In 2010 sloot hij succesvol de opleiding af tot specialist melktechnologie. Manuel is hoofdverantwoordelijk voor de productie van kaas op het bedrijf. Magdalena Metzler “zijn betere tweede helft” zorgt voor de gastronomische bediening van de bezoekers van de boerderij en voert de rondleiding op het bedrijf met Engels talige gasten.

 

 

Elias Metzler

Elias behaalde in 2008 zijn diploma aan de hogere agrarische school in Hohems (A). Hij zorgt voor de dagelijkse uitlevering van alle producten aan klanten in de regio, Daarnaast ondersteunt hij de cosmetica productie afdeling.

 

Lukas Metzler

Lukas behaalde in 2010 zijn diploma tot molke vakman met uitstekende cijfers. In de zomer is hij te vinden op de alpenweide van de “Nenzinger Himmel”, waar hij zorgt voor de dieren. In de winter of als hij niet op de “alm” te vinden is maakt hij deel uit van het productieteam dat de cosmetica producten maakt.

 

Jonas Metzler

Jonas is na zijn opleiding aan de agrarische school in Hohems (A)een vervolgopleiding tot kok gestart. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met het dierenwelzijn van de geiten op het boerenbedrijf.

 

Kornelia Brändle

Aan Kornelia de taak om de kantoor organisatie te structureren en te leiden. Daarnaast houdt zij zich bezig met productontwikkeling en financiële aangelegenheden.

 

 

Sabine Lipburger

Sabine, onze zeer originele, medewerker verzorgt de eenvoudige etiketteringen en sorteringswerkzaamheden van cosmetica eindproducten. Het EU Project SPAGAT bracht haar bij ons. SPAGAT is een project van de sociale dienst voor mensen met deels de grootste beperkingen. Het project heeft als doel mensen te begeleiden naar een volwaardige arbeidsbetrekking. Ondertussen is Sabina bij ons helemaal op haar plaats en mocht er eens een etiket niet helemaal recht zitten op een verpakking, “zie het dan met een knipoog en met de beste groeten van Sabine”. De integratie van Sabine bij ons betekent voor haar en haar ouders veel meer dan dat een gezin met kinderen zonder beperking zich ooit maar ook voorstellen kan. 

 

Monika Peter

Monika, met veel oog voor detail, zorgt ervoor dat alles op de productieafdeling een goed verloop heeft.

 

Anton Eberle

Hij is verantwoordelijke voor de bereiding en alle cosmetica producten.

 

Brigitte Waldner

Brigitte is werkzaam aan het eindpunt van de bereiding. Zij zorgt ervoor dat de producten voorzien worden van charge nummers waarmee te terug vervolging van alle producten mogelijk wordt.

 

 

Herlinde Waldner

Herlinde is ervoor verantwoordelijk dat elke lippenstift correct verwerkt wordt tot een eindproduct. Ook ondersteunt zij bij het etiketteren van andere producten.

 

Dokwise Metzler

Dokwise is onze begenadigde medewerker op de kaasmakerij.

 

Maria Metzler

Maria is hoofzakelijk in onze eigen winkel te vinden waar ze klanten adviseert over de producten. Als de nood aan de man ondersteunt ze bij de uitlevering van verse producten in de regio.

 

Monika Moosburger

Monika volgt bij ons de opleiding tot kaasmaker, na het behalen van haar diploma mag Monika zich tevens “molke vakvrouw” noemen.

 

 

Katharina Geser

Katharina zorgt voor de orderafhandeling en beantwoordt de vragen die u heeft over onze producten. Daarnaast zorgt zij voor de productdocumentatie en coördineert zij de afspraken.

 

Monika Fink

Monika is allround medewerker en weet overal wat van.

 

Manuele Greber

Manuele zorgt voor de verpakking, eindcontrole en etikettering van de producten.

 

Angelika Beer

Terug vervolgbaarheid, productdocumentatie, doseersamenstellingen en voorbereiding van de zekerheidsprotocollen zijn een paar van de thema’s waar Angelika zich intensief mee bezig houdt.

 

 

Sarah Beck

Ook Sarah is een allround talent, het liefste zorgt ze ervoor dat onze gasten zich prettig voelen tijdens de bedrijfsbezichtigingen. Daarnaast helpt ze op de verpakkingsafdeling van de kaasmakerij.

 

Sonja Kohler

Sonja is te vinden op de afvulafdeling waar de molke poeders hun weg vinden in de verpakking.

 

Renate Helbock

Renate is de goede fee in de keuken waar ze met veel liefde alle molke specialiteiten bereid die geserveerd worden bij het kaasbuffet voor bezoekers van de boerderij.

 

Bernadette Spettel

Bernadette zorgt dat alle bestellingen verzendklaar gemaakt worden en helpt in de boerderijwinkel  bij het adviseren van bezoekers en klanten.

 

 

Stefan Schneider

Stefan is nauwgezet en zorgt ervoor dat de productie op rolletjes loopt.

 

Julia Nasswetter

Julia zorgt voor de eindcontrole van de producten en verpakkingen.

 

Kahlil Salem

Draagt zijn steentje bij het verzendklaar maken van alle kaasbestellingen

 

Gregor Sochan

Allrounder Gregor kunt u overal aantreffen op ons boerenbedrijf, meestal is hij echter buiten of in de stallen bij de dieren te vinden en doet daar de voorkomende werkzaamheden.