.

Historie

Ingo Metzler is de vierde generatie die de boerderij runt

Ingo Metzler en zijn gezin zijn de vierde generatie die de boerderij met bijbehorende alpenweides runnen. Het is dankzij de visie van Ingo Metzler dat het bedrijf zich heeft ontwikkeld tot een unieke combinatie van traditionele veehouderij en vooruitstrevende inzichten op het gebied van bedrijfsvoering, toekomst en productontwikkeling. 
Hans en Lydia Metzler, de ouders van de huidige eigenaar Ingo Metzler, waren hun tijd al ver vooruit toen zij in 1977, ingegeven door de kelderende varkensprijzen, adequaat besloten de koers van het bedrijf drastisch te herzien. Zij starten met het maken van kaas en ontwikkelde dit tot bijna een soort van kunst. 
Zoon Ingo Metzler zette het innovatieve ondernemerschap voort en bouwde het bedrijf uit tot wat het nu is. Een grotendeels zelfverzorgende boerderij waar uitsluitende hooi gevoerde koeien en geiten in de vrije natuur en in de gezonde Oostenrijkse berglucht hun melk geven. Melk die in eigen huis wordt verwerkt tot kaas en tal van natuurlijke en hoogwaardige huidverzorgings producten en dranken waarvan steeds de unieke, natuurlijke Molke de basis vormt.